Op vakantie met de deelauto

Volop mogelijkheden!

Een paar dagen er tussenuit?

Je kunt de deelauto gerust een aantal dagen achter elkaar reserveren. Dit kan al vanaf €25,- per dag excl. het kilometer tarief, afhankelijk van je abonnement. In de app kun je meerdere dagreserveringen maken zodat je voordelig de deelauto mee kan nemen voor jouw stedentrip of een weekendje erop uit. In Duitsland, België en Frankrijk is er bovendien een uitstekende laad infrastructuur dus met een kleine koffiepauze zijn er talloze leuke bestemmingen binnen handbereik.

Wat langer weg? 

Langer dan 5 dagen op vakantie met de deelauto is ook mogelijk. Overleg dit even met ons en we vinden wel een praktische oplossing. Wij kunnen hier ook een speciale aanbieding voor doen. Vraag het ons op support@onzeauto.com.

Met een auto vol spullen naar Zuid-Frankrijk?

Wij begrijpen als geen ander dat het in sommige gevallen handiger is om met een grotere benzineauto op weg te gaan. Ook die vakantieauto kunnen wij voor jou regelen, via onze partner SunnyCars bieden wij een vaste prijs met ongelimiteerde kilometers en een all-in verzekering. Deze vakantieauto kun je hieronder reserveren.

Samenwerking van

Contact