fbpx

Hoe werkt autodelen?

Een buurt vol met stilstaande auto’s? Dat kan slimmer!

Met Samen Slim Rijden deel je samen met je buurt een aantal auto’s. Dus minder auto’s in de straat, en nog elektrisch ook. Zo creëer je meer ruimte, bespaar je geld en help je de wereld met een schoner milieu.

Maak jij ook de stap naar een elektrische deelauto?

Hoe werkt Samen Slim Rijden?

In drie stappen kun je al een auto delen in Woudrichem!

Je schrijft je in, geheel online.

Je maakt een reservering met de app van OnzeAuto.

Je opent de deelauto met je smartphone.

Je schrijft je in, geheel online.

Je maakt een reservering met de app van OnzeAuto.

Je opent de deelauto met je smartphone.

Je schrijft je in, geheel online.

Met een digitaal formulier kun je je inschrijven als gebruiker. Wij checken je persoonlijke gegevens en je rijbewijs. Je hoeft je niet druk te maken over zaken als een Kredietregistratie (BKR), want die is niet van toepassing.

Met Samen Slim Rijden Woudrichem ben je goed verzekerd en laat je ons de administratie regelen. Handig toch?

Je maakt een reservering met de app van OnzeAuto.

Je gebruikt de app van OnzeAuto op je smartphone om een auto te reserveren bij jou in de buurt. Je kiest in de agenda gewoon de datum en de tijd. Moet je direct weg? Je kunt één van de deelauto’s binnen een minuut reserveren. Weet je nu al dat je de deelauto over drie maanden nodig hebt? Ook dan kun je de auto alvast reserveren!

Je opent de auto met je smartphone.

Als jij de auto hebt gereserveerd, ben je de enige persoon, die de auto kan openen en starten, met je smartphone. Met de startknop start je de auto. Rijden maar en genieten! Als je terug bent, sluit je met je smartphone de auto en de reservering weer af en aan het begin van de volgende maand stuurt OnzeAuto jouw de rekening van de gereserveerde rit. Heel eenvoudig. OnzeAuto zorgt ervoor dat je samen met je buren deze auto’s deelt, zonder overdracht van fysieke sleutels.

Wat kost mijn abonnement?

Nu weet je hoe makkelijk het is om de deelauto bij jou in de buurt te gebruiken, maar wat gaat dit kosten?
OnzeAuto biedt de volgende abonnementen:

Voordeel

€25 per maand
€0,18 per km
€3,50 per uur

Plus

€50 per maand

€0,18 per km
€2,50 per uur

Top

€100 per maand

€0,18 per km
€1,50 per uur

Nissan Leaf

De Nissan Leaf is het afgelopen jaar uitgeroepen als meest gebruikte elektrische auto van het jaar. Wij zijn er trots op om deze auto te mogen aanbieden voor Samen Slim Rijden Woudrichem.

BMW I3

De BMW I3 is een mooie aanvulling op het assortiment auto’s dat in Woudrichem te rijden is. Het is duidelijk dat de I3 een degelijke stadsauto is waar met veel comfort in gereden kan worden.